...

ÇÜMERLAB’dan Eczacılık Fakültesine Ziyaret

Doç. Dr. Ahmet Ekicibil, Prof. Dr. M.Bertan Yılmaz ve Öğr. Gör. Uğur Çağlayan, Çukurova Üniversitesi Eczacılık Fakültesinde gerçekleştirilen toplantıda ÇÜMERLAB’da yapılan analizler hakkında genel bilgi verdi. Toplantıya rektör yardımcısı Prof. Dr. Süha Berberoğlu, Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Eda Kumcu ve Eczacılık Fakültesi öğretim üyeleri katıldı.

Doç. Dr. Ahmet Ekicibil’in ÇÜMERLAB’da gerçekleştirilen faaliyetlere dair sunumundan sonra Eczacılık Fakültesi öğretim üyeleri merkezi laboratuvar hakkında sorularını, görüş ve önerilerini dile getirdiler. Rektör yardımcısı Prof. Dr. Süha Berberoğlu da ÇÜMERLAB faaliyetlerinin Eczacılık Fakültesi çalışmalarına yapacağı katkı ve destek hakkında önerilerde bulundu.