"Özbekistan Jeoloji Bilimleri Üniversitesi"nden Gelen Akademisyenler ÇÜMERLAB’ı Ziyaret Etti

Jeolojik araştırma ve projelerde akademik işbirliği hakkında görüş alışverişinde bulunmak üzere Adana’ya gelen Özbekistan Jeoloji Bilimleri Üniversitesi Rektör Danışmanı Samandarov Alisher Djumaniyazovich ve beraberindeki heyet, ÇÜMERLAB’da incelemelerde bulundu.

Ziyaret sırasında, Özbekistan Jeoloji Bilimleri Üniversitesinden Rektör Danışmanı Samandarov Alisher Djumaniyazovich, Jeoloji Fakültesi Öğretim Üyesi Goipov Akram Bayramovich, Jeoinovatif Teknolojiler Merkezi Müdürü Movlanov Jaxongir Jo'rabekovich, Devlet Madeni Kaynaklar Enstitüsü Müdürü Xolikov Azimjon Babamuratovich’e ÇÜMERLAB’da bulunan cihazlar ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi verildi. Aynı zamanda, ortak projelerin yürütülmesi ve çalışma alanında işbirliği yapılması konuları ele alındı.