2'nci Uluslararası RPFOODS Konferansı Online Olarak ÇÜMERLAB'da Gerçekleştirildi

Geçen yıl pandemi sebebiyle bu yıla ertelenen ve online olarak yapılması kararlaştırılan 2'nci "International Conference on Raw Materials to Processed Foods" (RPFOODS) kongresi ÇÜMERLAB bünyesindeki seminer salonunda gerçekleştirildi.

Kongre başkanları üniversitemiz Gıda Mühendisliği Bölümünden Prof.Dr. Serkan Selli ve Adana Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümünden Prof.Dr. Haşim Kelebek, kongrede sunulan sunularda ÇÜMERLAB'da yapılmış olan hassas analizlerin de bulunduğunu ve bulguların literatüre katkı yapacağını ifade ederek ÇÜMERLAB yönetimine kongreye verdikleri altyapı desteği ve bilimsel etkinliklere verdikleri önemden dolayı teşekkürlerini iletti.