A.B.D. Penn State Üniversitesi'nden Doç.Dr. İbrahim Tarık Özbolat ÇÜMERLAB'da Seminer Verdi

A.B.D. PennState Üniversitesi'nden Doç.Dr. İbrahim Tarık Özbolat, günümüzde oldukça popülerlik kazanan üç boyutlu biyoyazıcıların, kraniofasial cerrahi ve 3B yazıcıların cerrahi esnasında kullanımı; kemik, kıkırdak, damar, kılcal damar, deri, pankreas ve tümör konularında sürmekte olan yapay doku ve organ üretimi çalışmaları hakkında rektörümüz Prof.Dr. Meryem Tuncel ile görüştükten sonra ÇÜMERLAB'da bir seminer verdi. Seminere katılan Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Süha Berberoğlu yapay doku konusunda çalışmaların çok önemli olduğunu ve rektörümüz Prof.Dr. Meryem Tuncel'in yapay doku konusunda üniversite olarak bir bilimsel araştırma altyapısı oluşturmak için girişimde bulunmak istediğini ifade etti.