...

Rektör Prof. Dr. Tuncel ÇÜMERLAB’da İncelemelerde Bulundu

Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel beraberinde Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Süha Berberoğlu, Prof. Dr. İlter Ünlükaplan ve Prof. Dr. Hayri Levent Yılmaz ile birlikte Çukurova Üniversitesi Merkezi Laboratuvarında incelemelerde bulundu.

Prof. Dr. Tuncel: “Tüm Araştırıcılara ÇÜMERLAB’ın Kapıları Açık”

Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel ise ÇÜMERLAB’ın bünyesinde bulunan cihazların fizik, kimya, biyoloji, tarım, gıda, hayvancılık, çevre, malzeme,  maden, tıp, eczacılık,  diş hekimliği ve enerji gibi birçok alanda araştırmalara hizmet verebilecek kapasite olduğunu hatırlattı. Prof. Dr. Tuncel, sanayicilerin ve araştırmacıların gerekli Ar-Ge hizmetlerini bu laboratuvardan kolaylıkla karşılayabileceklerini bildirdi.

Araştırma Üniversitesi olma yolunda etkili çalışmalara imza attıklarını da bildiren Rektör Prof. Dr. Tuncel bu kapsamda ÇÜMERLAB’ın önemli bir yer tuttuğunu söyledi. Farklı branşlardaki bilim alanlarına hizmet verdiklerini belirten Prof. Dr. Tuncel tüm araştırmacılara ve sanayicilere ÇÜMERLAB’ın kapılarının açık olduğunu ifade etti.

Daha sonra Rektör Prof. Dr. Tuncel ve beraberindekiler laboratuvarda bulunan ileri teknolojik cihazlar hakkında uzmanlardan bilgi aldı. Ziyaret anı fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.