...

Adana bölgesindeki sanayi kuruluşlarının AR-GE temsilcilerine bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi

Çukurova Üniversitesi Merkezi Araştırma Laboratuvarında (ÇÜMERLAB), sanayi kuruluşlarına yönelik faaliyetleri desteklemek amacıyla Adana bölgesindeki sanayi kuruluşlarının AR-GE çalışanlarına bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. Üniversiteler, kamu ve sanayi kuruluşlarının analiz ihtiyaçlarını karşılayacak cihazların bulunduğu bilimsel araştırma merkezi olan ÇÜMERLAB’ta, sanayicilere ulusal ve uluslararası kriterlere uygun araştırmaları gerçekleştirmek üzere, ileri teknolojide yapılandırılan cihazlar anlatıldı. Tanıtım konuşmalarının ardından katılımcılara merkez bünyesinde bulunan cihazlar uygulamalı olarak tanıtıldı.