...

ADANA VALİSİ SAYIN MAHMUT DEMİRTAŞ, ÇÜMERLAB'DA İNCELEMELERDE BULUNDU

Adana Valisi Sayın Mahmut Demirtaş, ÇÜMERLAB'da İncelemelerde Bulundu

Sayın Vali Mahmut Demirtaş, Çukurova Üniversitesi'nde bir çok alanda sürdürülen bilimsel çalışmaların kalitesini arttırmak,  sanayi kuruluşlarına yönelik AR-GE  faaliyetlerini desteklemek amacıyla faaliyet gösteren Çukurova Üniversitesi Merkezi Araştırma Laboratuvarında incelemelerde bulundu.

Sayın Vali Mahmut Demirtaş, Ç.Ü. Rektörü Sayın Prof.Dr Mustafa Kibar ile laboratuvar yetkililerinden, gerçekleştirilen bilimsel çalışmalar hakkında ayrıntılı bilgiler aldı.

Laboratuvar yetkililerince verilen bilgilerde, merkez bünyesinde bulunan cihazların;  fizik, kimya, biyoloji, tarım, gıda, hayvancılık, çevre, malzeme,  maden, tıp, eczacılık, diş hekimliği ve enerji gibi birçok alanda araştırmalara hizmet verebilecek kapasitede olduğu ifade edildi.

Sayın Vali Mahmut Demirtaş, Ç.Ü. Rektörü Sayın Prof.Dr Mustafa Kibar'ın şahsında ÇÜMERLAB görevlilerine verdikleri bilgilerden dolayı teşekkür etti ve çalışmalarında başarılar diledi.