Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekan ve Yardımcıları ÇÜMERLAB’ı Ziyaret Etti

Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Derya GÜMÜRDÜLÜ ve dekan yardımcıları Prof. Dr. Ümran KÜÇÜKGÖZ GÜLEÇ ve Prof. Dr. Mesut DEMİR Çukurova Üniversitesi Merkez Araştırma Laboratuvarı (ÇÜMERLAB)’ı ziyaret etti.

Ziyaret sırasında ÇÜMERLAB Müdürü Doç. Dr. Ahmet EKİCİBİL ÇÜMERLAB bünyesinde bulunan cihazlar ve yapılan çalışmalar hakkında genel bilgi verdi.

ÇÜMERLAB müdür yardımcısı Prof. Dr. M. Bertan YILMAZ ise Tıp Fakültesi araştırmacılarının ÇÜMERLAB’daki cihazlardan nasıl faydalanabileceği ve sağlık sektöründeki araştırmaların ÇÜMERLAB’ın katkılarıyla nasıl hayata geçirileceği konusunda bilgi verdi.

Dekan ve yardımcıları ileri teknolojik cihazlar hakkında uzmanlar tarafından bilgilendirildikten sonra ziyaret son buldu.